Ιανουάριος 2009 Έκδοση 5
myFactory News

Η ηλεκτρονική ενημέρωση της Βιομηχανίας

Κωδικοποίηση & Ιχνηλασιμότητα Προϊόντων

 
Αύξηση Παραγωγικότητας με Αυτόματη Εκτύπωση & Επικόλληση Ετικετών σε Συσκευασίες Τροφίμων

Η ανάγκη εκτύπωσης και επικόλλησης ετικετών σε συσκευασίες όπως οι πλαστικοί περιέκτες (σκαφάκια) είναι πολύ συνηθισμένη στις Βιομηχανίες Τροφίμων (ξηροί καρποί, ελιές, έτοιμα φαγητά, κ.α.).

Σε αυτό το Video Case Study, παρουσιάζουμε μια καινοτόμο λύση για την αυτόματη εκτύπωση και επικόλληση ετικετών με μεταβλητές πληροφορίες ιχνηλασιμότητας σε τέτοιου είδους συσκευασίες.


Το σύστημα  εκτυπώνει αυτόματα και επικολλά ταυτόχρονα και με υψηλή ακρίβεια τις ετικέτες και στις  3 επιφάνειες: πάνω, κάτω και στο πλάϊ. Συγκεκριμένα, με ένα μόνο πέρασμα του προϊόντος επιτυγχάνονται:
  • Εκτύπωση των στοιχείων του περιεχομένου προϊόντος
  • Εκτύπωση πληροφοριών barcodes, ημερομηνίας λήξης, LOT
  • Επικόλληση προτυπωμένης ετικέτας με το εικαστικό θέμα του προϊόντος χωρίς εκτύπωση
Η λύση αυτή έχει εφαρμοστεί σε πολλές Βιομηχανίες Τροφίμων, με αποτέλεσμα την δραστική αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του συνολικού κόστους παραγωγής.
 

Δείτε το Video     

 

Διαχείριση Παραγωγής


Βιβλίο: “In Pursuit of the Perfect Plant: A Business and Technical Guide”

Στο νέο βιβλίο “In Pursuit of the Perfect Plant’ περιέχονται ιδέες και προτάσεις από 100 ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στην Βιομηχανία για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα σύγχρονο Εργοστάσιο στο πλαίσιο των νέων συνθηκών της οικονομίας και της αγοράς.

Οι συγγραφείς έχουν ενσωματώσει όλη αυτή τη γνώση και την αποδίδουν με την ευφάνταστη μορφή μιας απλής και ευκολοδιάβαστης ιστορίας. Η ιστορία αναδεικνύει την σύνδεση των επιχειρησιακών διαδικασιών με τις νέες τεχνολογίες σε όλες τις πτυχές της παραγωγικής δραστηριότητας: Scheduling, Asset Management, Production Visibility, ERP - Shop-floor Integration, κτλ.
 
Με αυτό τον τρόπο, το στέλεχος της Βιομηχανίας μπορεί να κατανοήσει τα βασικότερα ζητήματα του αντικειμένου εργασίας του, την πληροφορία που απαιτείται για την πλήρη εικόνα τους, καθώς και τα διαθέσιμα εργαλεία για την μέτρηση και βελτίωσή τους.
 
Το βιβλίο έχει ήδη τεράστια αποδοχή από τα στελέχη της Βιομηχανίας παγκοσμίως. Το myFactory News σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε και να διαβάσετε το Κεφάλαιο 6: "Strategy, Coordination, and Planning".
 

Κατεβάστε το Κεφάλαιο 6: Strategy, Coordination, Planning     

 

Τι είναι το myFactory News;
Τι θέματα περιλαμβάνει, που απευθύνεται, πώς θα γίνετε συνδρομητής

Προηγούμενα Τεύχη
Περιηγηθείτε σε όλα τα τεύχη του myFactory News

Πείτε μας τις προτάσεις σας
Ποια θέματα θα θέλατε να δείτε στο myFactory News;
Ποια είναι η γνώμη σας για το περιεχόμενο;

Προωθήστε το σε συνεργάτες


 
Εάν θέλετε να λαμβάνετε το Newsletter αυτομάτως στο email σας, μπορείτε να εγγραφείτε στην φόρμα που βρίσκεται εδώ.