Νέα έκδοση του myFactory News

Καλωσήρθατε στη νέα έκδοση του myFactory news. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στην αυτοματοποίηση της συσκευασίας και της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ραγδαίες, ενώ παράλληλα ο χρόνος που μπορούν να διαθέσουν οι αναγνώστες μας για να ενημερωθούν είναι όλο και λιγότερος. Στόχος μας είναι να σας παρουσιάζουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις με ένα λιτό και γρήγορο τρόπο.

1. Οι εξελίξεις στην ημιαυτόματη περιτύλιξη παλετών με stretch film

my factory news nea ekdosi 02Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις εγκαταλείπουν τον χειροκίνητο τρόπο περιτύλιξης των παλετών τους με stretch film και επενδύουν σε ημιαυτόματες ή και πλήρως αυτόματες λύσεις. Ο βασικός λόγος είναι η προσπάθεια μείωσης του κόστους ανά παλέτα και αυτό επιτυγχάνεται μόνο αν επιλεγεί ο κατάλληλος μηχανολογικός εξοπλισμός περιτύλιξης που θα επιτρέπει τη χρήση των νέων – τεχνολογικά εξελιγμένων- stretch films.

 

2. Εκτύπωση κωδικών σε συσκευασία αλουμινίου με βιομηχανικά laser

my factory news nea ekdosi 03Η νέα γενιά βιομηχανικών εκτυπωτών κωδικών laser δίνει σχεδόν απεριόριστες ταχύτητες εκτύπωσης, οικονομία και άψογη ποιότητα εκτύπωσης, σε πολύ περισσότερα υλικά συσκευασίας. Για παράδειγμα  η ικανότητα για εκτύπωση σε κουτιά και συσκευασίες αλουμινίου (βλ. photo).

 

3. Η αύξηση της παραγωγικότητας ξεκινά από τη μέτρηση του OEE

my factory news nea ekdosi 04 Μέχρι τώρα η μέτρηση της παραγωγικότητας στις γραμμές παραγωγής βασιζόταν σε χειρόγραφες καταχωρήσεις των χειριστών και σε παρουσίαση των δεδομένων σε φύλλα excel. Η Θεοδώρου σε συνεργασία με την Parsec παρουσιάζουν στην ελληνική βιομηχανία ένα απλό αλλά ιδιαίτερα έξυπνο σύστημα μέτρησης του OEE (Overall Equipment Effectiveness) που μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε γραμμή παραγωγής μέσα σε 1 με 2 εβδομάδες χωρίς να απαιτείται κανένα σταμάτημα της γραμμής. Η μέτρηση του OEE γίνεται αυτόματα και απαιτείται ελάχιστη παρέμβαση των χειριστών. Ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο είναι το ελάχιστο κόστος απόκτησης και συντήρησης: η απόσβεση της επένδυσης είναι θέμα λίγων μηνών!!!

 

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-6690900.

Φόρμα επικοινωνίας
Ενδιαφέρον για:
Invalid Input
Επιπλέον πληροφορίες:
Λάθος Εισαγωγή. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Όνομα:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Επώνυμο:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Εταιρεία:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Θέση στην εταιρεία:
Invalid Input
Τηλέφωνο:
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
E-mail:(*)
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ