4 - 6 Νοεμβρίου | Metropolitan Expo | Hall 3 | Stand C16 - D15

O Omilos Theodorou stin Efodiastiki Alysida & Logistics 2017

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετέχει για 3η φορά στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου.

Επισκεφθείτε το περίπτερό μας - Stand C16-D15, Αίθουσα 3 - για να σας παρουσιάσουμε καινοτόμες λύσεις για την αυτοματοποίηση και αύξηση παραγωγικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας εντός και εκτός των τειχών. Οι λύσεις μας ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες κωδικοποίησης, Internet of Things (IoT), Cloud Computing και Mobile Worker και καλύπτουν ανάγκες οργάνωσης και αυτοματοποίησης των διαδικασίων της αποθήκης όπως παραλαβές, αποθήκευση, διαχείριση Α΄ υλών, ιχνηλασιμότητα, ενδοδιακίνηση, picking/packing, σήμανση / επικόλληση ετικέτας, απογραφές- αποθέματα, ζύγιση-ογκομέτρηση, φορτώσεις αλλά και αυτόματη εκτέλεση παραγγελιών, διακίνηση, σήμανση, συσκευασία, ταξινόμηση και direct shipping.

Επιπλέον, στο περίπτερό μας θα παρουσιάσουμε λύσεις όπως η τιμολόγηση επί αυτοκινήτου, καθώς επίσης και προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης του εξοπλισμού.

Οι λύσεις αυτές συνοδεύονται από προϊόντα όπως εκτυπωτές ετικετών, ασύρματα τερματικά, scanners και ασύρματα δίκτυα των κορυφαίων οίκων Zebra (πρώην Motorola) , TSC, Extreme και Datalogic.

Τέλος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου μας, θα παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την περιτύλιξη παλετών με stretch film οι οποίες περιλαμβάνουν αυτόματα και ημι-αυτόματα συστήματα περιτύλιξης παλετών σε συνδυασμό με το υψηλής τεχνολογίας stretch film ULTRAStretch™, καθώς επίσης και τις νέες καινοτόμες ταινίες συσκευασίας ULTRAtape™ κατάλληλες για μηχανές αυτόματης και ημιαυτόματης σφράγισης χαρτοκιβωτίων.

Για να λαμβάνετε τα Νέα μας

συμπληρώστε το email σας:

right banner syskevasia site

Ακολουθήστε μας:

Κύλιση στην Αρχή