Πώς μπορείτε να παράγετε μεγαλύτερη ποσότητα τελικών προϊόντων με την ίδια ποσότητα Α’ υλών;

Το κλειδί βρίσκεται στη μείωση της υπερ-πλήρωσης των συσκευασιών. Με απλά λόγια, μη γεμίζετε παραπάνω από όσο πρέπει. Μάθετε πώς θα το πετύχετε.

 

Οι βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων που παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας χρησιμοποιούν ακριβές Α’ ύλες. Από το 2010, παρατηρούνται αυξήσεις στις τιμές των βασικών Α' υλών παγκοσμίως, με σημαντική επίπτωση στο κόστος παραγωγής. Σε αυτό το πλαίσιο, τα στελέχη της παραγωγής καλούνται να διαχειριστούν με βέλιστο τρόπο τις Α’ ύλες κατά την παραγωγική διαδικασία. 

Οι σύγχρονες τεχνολογίες δυναμικού ελέγχου βάρους (Checkweighing) προσφέρουν τη δυνατότητα για σημαντική εξοικονόμηση Α’ υλών, αφού σας βοηθούν να μειώσετε την  υπερ-πλήρωση των συσκευασιών.


Πώς θα μειώσετε την υπερ-πλήρωση;

Με τη χρήση ενός ελεγκτή βάρους που διαθέτει σύστημα αυτόματης ρύθμισης της γεμιστικής μηχανής.

Ένας ελεγκτής βάρους παρακολουθεί το βάρος κάθε προϊόντος σε πραγματικό χρόνο. Αν αναγνωρίσει αποκλίσεις από το βάρος-στόχο, δηλαδή αν οι τιμές του βάρους βρίσκονται πάνω ή κάτω από τα όρια ανοχής, ο ελεγκτής στέλνει αυτόματα εντολή διόρθωσης στη γεμιστική μηχανή. Στο παρακάτω σχήμα το σημείο (1) δείχνει υπο-πλήρωση προϊόντων, ενώ το σημείο (2) δείχνει υπερ-πλήρωση προϊόντων.


Οθόνη ελεγκτή βάρους GARVENS
Σύστημα αυτόματης ρύθμισης γεμιστικού

 

Με τη λήψη της εντολής από τον ελεγκτή βάρους, η γεμιστική μηχανή «αυτο-ρυθμίζεται», διορθώνοντας αντίστοιχα την ποσότητα της δόσης. Το αποτέλεσμα είναι η βέλτιστη γέμιση των συσκευασιών, που ισοδυναμεί με τη μείωση της υπερ-πλήρωσης των προϊόντων και του κόστους που σχετίζεται με αυτή.

Με αυτό τον τρόπο, η επιστροφή στην επένδυση είναι ζήτημα λίγων μηνών ή και ημερών. 

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τους ελεγκτές βάρους GARVENS που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6690900.

 

 Φόρμα επικοινωνίας – Σύστημα μείωσης της υπερ-πλήρωσης
Επιθυμώ περισσότερες πληροφορίες για:
Invalid Input
Σχόλια:
Invalid Input
Ονοματεπώνυμο: (*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Εταιρεία: (*)
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας.
Τηλέφωνο:
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
E-mail: (*)
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ

* Τα πεδία με τον αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.