Φόρμα Επικοινωνίας
Αριθμός φόρμας:(*)
Συμπληρώστε τον Α/Α της έντυπης φόρμας Lead από την έκθεση
Καταγραφή από:(*)
Συμπληρώστε το όνομα αυτού που συμπλήρωσε την έντυπη φόρμα
Ημερομηνία Lead:(*)
Invalid Input
Προτεινόμενος Lead Owner:
Invalid Input
Όνομα:(*)
Εισάγετε το όνομα του πελάτη
Επώνυμο:(*)
Εισάγετε το επώνυμο του πελάτη
Θέση:
Invalid Input
Email:
Invalid Input
Τηλέφωνο:
Please write a subject for your message.
Κινητό:
Invalid Input
Εταιρεία:(*)
Εισάγετε την επωνυμία του πελάτη τον οποίο αφορά το Lead
Δραστηριότητα:
Invalid Input
ΑΦΜ:
Invalid Input
Περιοχή:
Invalid Input
Προτεραιότητα Lead:
Invalid Input
Είναι υπάρχον πελάτης;
Invalid Input
Έχει ανοιχτό opportunity;
Invalid Input
On-line Κωδικοποίηση:

Invalid Input
Ετικετοποίηση:

Invalid Input
Περιτύλιξη παλέτας:

Invalid Input
Ζύγιση:

Invalid Input
Αναλώσιμα:

Invalid Input
Off line εκτυπωτές / Auto-id:

Invalid Input
Αυτοματοποίηση αποθήκης:

Invalid Input
Συστήματα End-of-line:

Invalid Input
Digital Manufacturing:

Invalid Input
Λοιπά:

Invalid Input
Ευέλικτες προτάσεις απόκτησης:

Invalid Input
Σχόλια:
Περιγράψτε την ανάγκη / εφαρμογή του πελάτη
Προϊοντική Κατηγορία:
Invalid Input
Eπιθυμεί εγγραφή στο e-Newsletter του Ομίλου Θεοδώρου;
Invalid Input
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ

We are hiring!!

Ο Όμιλος Θεοδώρου είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς, τη ρομποτική και τον ψηφιακό μετασχηματισμό Industry 4.0 για τη βιομηχανία και την εφοδιαστική αλυσίδα. Δραστηριοποιούμαστε από το 1985 τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε πολλές χώρες της Ευρώπης και απασχολούμε ήδη 85 μηχανικούς και τεχνικούς.

Αναζητούμε 3 νέους τεχνικούς συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού για την περαιτέρω στελέχωση της ομάδας μας που αποτελείται από 45 μηχανικούς σχεδίασης, εγκαταστάσεων και συντήρησης.

Απαραίτητα προσόντα:

 • Πτυχίο ΤΕΙ Αυτοματισμού/ Ηλεκτρονικής/ Ηλεκτρολογίας
 • Σχετική εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε βιομηχανικό περιβάλλον
 • Καλή γνώση Αγγλικών
 • Δίπλωμα οδήγησης
 • Όρεξη για δουλειά και πάθος με το αντικείμενο του βιομηχανικού αυτοματισμού

Προσφέρονται:

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
 • Άριστο περιβάλλον και συνθήκες εργασίας
 • Συνεχής εκπαίδευση
 • Δυνατότητα εξέλιξης

Αν πιστεύετε ότι έχετε τα απαιτούμενα προσόντα για σταδιοδρομία στον Όμιλο μας μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας απαραίτητα στο θέμα: Κωδ.: ΙΑST0421. Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται αυστηρά εμπιστευτικές.

We are hiring!!

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της, ζητά έμπειρους πωλητές αυτοκόλλητων ετικετών και αναλωσίμων συσκευασίας. Τα προϊόντα μας απευθύνονται στις επιχειρήσεις της βιομηχανίας, των logistics/ μεταφορών αλλά και στις μεγάλες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου.

Απαραίτητα προσόντα:

 • Τουλάχιστον 3 έτη εμπειρία στις πωλήσεις ετικετών ή/ και αναλωσίμων για τη συσκευασία
 • Άριστες ικανότητες επικοινωνίας
 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
 • Δίπλωμα οδήγησης

Προσφέρονται:

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
 • Άριστο περιβάλλον και συνθήκες εργασίας
 • Χρήση εταιρικού αυτοκινήτου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας απαραίτητα στο θέμα τον κωδικό Κωδ.: BLS0221MX.

We are hiring!!

Ο Όμιλος Θεοδώρου είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς, τη ρομποτική και τον ψηφιακό μετασχηματισμό Industry 4.0 για τη βιομηχανία και την εφοδιαστική αλυσίδα. Δραστηριοποιούμαστε από το 1985 τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε πολλές χώρες της Ευρώπης και απασχολούμε ήδη 85 μηχανικούς και τεχνικούς. Για να καλύψουμε τη συνεχόμενα αυξανομένη ζήτηση για τα συστήματά μας αναζητούμε περισσότερους από δέκα φιλόδοξους και ικανούς μηχανικούς/ τεχνικούς διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων:

 • Σχεδίαση μηχανολογικών συστημάτων (Κωδ.: DES0321)
 • Σχεδίαση συστημάτων αυτοματισμού (Κωδ.: AUT0321)
 • Τεχνικοί εργαστηρίου και πεδίου (Κωδ.: SERV0321)
 • Κατασκευή ρομποτικών συστημάτων (Κωδ.: ROB0321)
 • Κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας (Κωδ.: SYS0321)
 • Διαχείριση έργου και παραγωγής (Κωδ.: PROD0321)

Αν πιστεύετε ότι έχετε τα απαιτούμενα προσόντα για σταδιοδρομία στον Όμιλο μας μπορείτε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας τον κωδικό της θέσης ή των θέσεων που σας ενδιαφέρουν. Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται αυστηρά εμπιστευτικές.

We are hiring!!

Ο Όμιλος Θεοδώρου, πρωτοπόρος στο χώρο των βιομηχανικών αυτοματισμών, επενδύει στο μέλλον και αναζητά τη νέα γενιά μηχανικών και τεχνικών του νέου αυτοματισμού για τη Βιομηχανία, τα Logistics και το Retail. Οι νέοι μηχανικοί θα στελεχώσουν διάφορα τμήματα του Ομίλου που αφορούν στην προώθηση, ανάπτυξη και υποστήριξη λύσεων, όπως αυτές εξελίσσονται μέσα από τις αλλαγές στην τεχνολογία, το Industry 4.0, τη ρομποτική και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Οι μηχανικοί του μέλλοντος θα είναι «πολυμηχανικοί», με σφαιρική γνώση όλων των τεχνολογιών που «ακουμπούν» στο integration των βιομηχανικών λύσεων, από τον εξοπλισμό και τους αυτοματισμούς μέχρι το βιομηχανικό λογισμικό και τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

Τα απαραίτητα προσόντα είναι πτυχίο ΑΕΙ/ ΑΤΕΙ (Αυτοματιστές, Ηλεκτρολόγοι, Μηχανολόγοι, Ηλεκτρονικοί, Μηχανικοί Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών, Μηχανικοί παραγωγής, Συστήματα Πληροφορικής & Επικοινωνιών, κ.α ). Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι απαραίτητη. Απαραίτητα εφόδια είναι ο ενθουσιασμός για τις νέες τεχνολογίες, η δίψα για συνεχή μάθηση και το ομαδικό πνεύμα.

Οι νέοι μηχανικοί θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δίπλα σε έμπειρους μηχανικούς λύσεων, να εργαστούν σε πραγματικά cases στη βιομηχανία και τα logistics και να εξελιχθούν σε ένα περιβάλλον, πιο καινοτόμο και επίκαιρο από ποτέ.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα για πρακτική άσκηση στον Όμιλο μας.

Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας απαραίτητα στο θέμα τον κωδικό SIE0220.

Ακολουθήστε μας:

Κύλιση στην Αρχή