Αναλώσιμα Θερμικών Εκτυπωτών

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής αυτοκόλλητων ετικετών barcode και μελανοταινιών θερμικής μεταφοράς στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες σε όλη των Ευρώπη με εξαγωγές σε 25 χώρες.

Προσφέρουμε στις επιχειρήσεις της Βιομηχανίας, των Logistics και του Εμπορίου τις υψηλής ποιότητας Ετικέτες και Mελανοταινίες LABELS RIBBONS®, που ενσωματώνουν τη μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευσή μας στην τεχνολογία και τις εφαρμογές εκτύπωσης ετικετών barcode.

Παράγουμε θερμικές ετικέτες, ετικέτες θερμικής μεταφοράς και μελανοταινίες, κατάλληλες για όλους τους εκτυπωτές barcode (Zebra, Sato, Intermec, TSC, Datamax, Avery, CAB, Argon, Toshiba TEC, Videojet, Markem-Imaje, Linx, Domino, Eidos, Logopak), τα συστήματα ζύγισης και σήμανσης και ζυγούς (Bizerba, Espera, Digi, CAS, κ.α.)

Διαθέτουμε σε Στοκ με δυνατότητα παράδοσης εντός 24 ωρών πάνω από 200 είδη ετικετών (matt, semi-gloss, θερμικό χαρτί, πλαστικό, κτλ) καθώς και 100 είδη μελανοταινιών (wax, wax-resin, resin) που καλύπτουν τις πιο συνήθεις εφαρμογές εκτύπωσης barcode.

Κάντε κλικ στην αντίστοιχη κατηγορία αναλωσίμων για να δείτε όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις.

Για να μας ζητήσετε προσφορά, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Εξειδικευμένο προσωπικό από την ομάδα των Αναλωσίμων θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6690900.

Φόρμα επικοινωνίας

Παρακαλώ επιλέξτε
Λάθος Εισαγωγή. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας.
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λάθος εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Λάθος εισαγωγή.