Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε ένα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαΐου Technology Day με θέμα: “Η υλοποίηση του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού 1169/2011  για την επισήμανση των αλλεργιογόνων και διατροφικών πληροφοριών σε τρόφιμα & ποτά”. Η εσπερίδα διοργανώθηκε από τη Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ και τη Food Allergens Lab και έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ομίλου Θεοδώρου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων κλάδων για τις βασικές αρχές του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού και η παρουσίαση καινοτόμων λύσεων για την επισήμανση συσκευασιών τροφίμων και ποτών.

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ, πιστή στο ραντεβού της με την ενημέρωση της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, Technology Day με θέμα: “Η Τυποποίηση σε προϊόντα διατροφής μεταβλητού βάρους”.

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Holiday Inn, παρουσιάστηκαν οι ολοκληρωμένες λύσεις ζύγισης & σήμανσης προϊόντων μεταβλητού βάρους που προσφέρει η εταιρεία, χάρη στη νέα της συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία ESPERA.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο της Διαχείρισης της Παραγωγής, η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ, διοργάνωσε στις 06 Μαρτίου 2008 Technology Day με κεντρικό θέμα: «Βελτίωση παραγωγικότητας στη βιομηχανία με αυτόματη μέτρηση του δείκτη OEE».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εισαγωγική παρουσίαση του Δρ. Ε. Θεοδώρου για το OEE και τη σημασία του για την βέλτιστη αξιοποίηση του παραγωγικού δυναμικού των επιχειρήσεων. Στη συνέχεια, ο P. Wilfinger από την Αυστριακή εταιρεία MRM, παρουσίασε το MRM / Online OEE, σύστημα για την αυτόματη μέτρηση του OEE, το οποίο έχει εγκατασταθεί επιτυχώς σε διάφορους κλάδους της Βιομηχανίας.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας Φαρμάκων για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κωδικοποίηση και τις εφαρμογές της στην Ιχνηλασιμότητα και την Ασφάλεια της Φαρμακευτικής Αλυσίδας, η εταιρεία Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ διοργάνωσε στις 5 Δεκεμβρίου 2007 Technology Day με κεντρικό θέμα: «Φαρμακευτική Αλυσίδα: Ασφάλεια – Γνησιότητα - Ιχνηλασιμότητα»

Στα πλαίσια του σεμιναρίου, μετά από μια εισαγωγική παρουσίαση του κ.Θεοδώρου για τις τεχνολογίες κωδικοποίησης, παρουσιάστηκε από τον Δρ.Πανταζή του Ομίλου Γερολυμάτου η πρόταση της EFPIA (European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations) για την ενιαία κωδικοποίηση των φαρμάκων στην Ευρώπη.

Πιστή στο ραντεβού της με την ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους κλάδους πάνω στο κρίσιμο ζήτημα της ιχνηλασιμότητας, η εταιρεία Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μια εκδήλωση ειδικά για τα συσκευαστήρια, στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Αττικής Οδού την Τρίτη 20 Μαρτίου 2007.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι λύσεις που προσφέρει η εταιρεία για την Ιχνηλασιμότητα στα Νωπά Φρούτα και Λαχανικά, έτσι ώστε να καλύπτονται επαρκώς τόσο οι απαιτήσεις από την Νομοθεσία όσο και οι απαιτήσεις των πελατών των συσκευαστηρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκδηλώσεις

Εκθέσεις

Technology Days


Πείτε μας τις προτάσεις σας

Ποιά θέματα θα θέλατε να αναδείξουμε σε μελλοντικές εκδηλώσεις μας; Σε ποιόν κλάδο θα θέλατε να αναφέρεται το επόμενο Technology Day για την Κωδικοποίηση και Ιχνηλασιμότητα; Στείλτε μας τις προτάσεις σας συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 210 6690900.

Ακολουθήστε μας:

Κύλιση στην Αρχή