Η εταιρεία μας συμμετέχει σε Εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διοργανώνει τακτικά ‘Technology Days’: ημερίδες για την πληρέστερη ενημέρωση όλων των κλάδων της Βιομηχανίας πάνω στις εξελίξεις των τεχνολογιών Κωδικοποίησης, Ιχνηλασιμότητας και Διαχείρισης Παραγωγής.

Ο καινοτομικός χαρακτήρας τους, έχει καταστήσει τα Technology Days θεσμό για την ενημέρωση της Ελληνικής Βιομηχανίας. Κι αυτό γιατί:

• Απευθύνονται κάθε φορά σε συγκεκριμένους κλάδους (π.χ. Υλικά Συσκευασίας, Φάρμακα, Ποτά, κτλ), καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες τους στα ζητήματα Κωδικοποίησης, Ιχνηλασιμότητας και Διαχείρισης Παραγωγής.

• Δεν περιλαμβάνουν μόνο επίσημες από έδρας παρουσιάσεις, αλλά κυρίως διαδραστικές συνεδρίες, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους μηχανικούς της εταιρείας μας για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους (workshops).

• Για τον σκοπό των εκδηλώσεων, εγκαθίστανται ειδικές εφαρμογές online και εικονικές γραμμές παραγωγής, στις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν και να δουν σε πραγματικό χρόνο πως λειτουργούν οι λύσεις που προσφέρει η εταιρεία μας.

Για να σας κρατάμε ενήμερους για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητής στο ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο (e-newsletter) myFactory News.

  • Δείτε εδώ υλικό από τις Εκθέσεις στις οποίες έχουμε συμμετάσχει
  • Δείτε εδώ υλικό από τα Technology Days που έχουμε διοργανώσει