Ετικετοποίηση, Κωδικοποίηση, Ιχνηλασιμότητα και Generic Carton Printing στην τυποποίηση ελαιολάδου

Η σωστή ετικετοποίηση και κωδικοποίηση των συσκευασιών του ελαιολάδου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση του προϊόντος στο ράφι, στην εξασφάλιση της πραγματικής ιχνηλασιμότητας και βέβαια στην επιτυχία των εξαγωγικών στόχων κάθε επιχείρησης τυποποίησης ελαιολάδου.

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ έχει εκτεταμένη εμπειρία και πολλές επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε επιχειρήσεις τυποποίησης ελαιολάδου, τόσο σε ατομικές συσκευασίες (1lt, 5lt κλπ), όσο και στην κωδικοποίηση "ατύπωτων" κιβωτίων με διάφορες μεταβλητές και σταθερές πληροφορίες και barcodes (Generic Carton Printing).

Έχουμε ετοιμάσει διάφορα βίντεο τυπικών εφαρμογών μας στην τυποποίηση του ελαιολάδου. Δείτε τα παρακάτω:

Κωδικοποίηση συσκευασιών λαδιού με βιομηχανικό εκτυπωτή inkjet

Online εκτύπωση αριθμού παρτίδας lot και ημερομηνίας λήξης απευθείας επάνω στην πρωτογενή συσκευασία, καθώς αυτή κινείται στη γραμμή παραγωγής, εξασφαλίζοντας υψηλή παραγωγικότητα και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για ιχνηλασιμότητα.

 

Αυτόματη επικόλληση ετικέτας σε συσκευασίες λαδιού

Με τη χρήση μίας και μόνης διάταξης επιτυγχάνεται αυτόματη επικόλληση ετικετών σε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων φιαλών ελαιολάδου, είτε περιμετρικά της συσκευασίας, είτε πλευρικά σε μία ή δύο πλευρές ταυτόχρονα, με μεγάλη ακρίβεια και αξιοπιστία.

 

Κωδικοποίηση ομαδικών συσκευασιών ελαιολάδου

Εκτύπωση μεταβλητών πληροφοριών στις ομαδικές συσκευασίες ελαιολάδου (χαρτοκιβώτια) ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος, επιτυγχάνοντας μείωση του κόστους αποθεμάτων σε χαρτοκιβώτια.

 

Πως η αυτόματη εκτύπωση κωδικών βοηθά στις εξαγωγές

Δείτε σε αυτό το video πως η Γαία Τρόφιμα ΑΒΕΕ, μια κατ’εξοχήν εξαγωγική εταιρεία, καλύπτει τις απαιτήσεις logistics των πελατών του εξωτερικού, μέσω της αυτόματης εκτύπωσης κωδικών στη συσκευασία.

 

Επικόλληση ετικετών και κωδικοποίηση σε συσκευασία PET

Ενιαίο σύστημα για την αυτόματη επικόλληση ετικετών και κωδικοποίηση σε συσκευασίες PET στην εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ ΕΠΕ.

 

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.:

Φόρμα επικοινωνίας
Ενδιαφέρον για:
Invalid Input
Επιπλέον πληροφορίες:
Λάθος Εισαγωγή. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Όνομα:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Επώνυμο:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Εταιρεία:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Θέση στην εταιρεία:
Invalid Input
Τηλέφωνο:
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
E-mail:(*)
Incorrect email input. Please try again.
Invalid Input
Λάθος εισαγωγή