Το stretch film (γνωστό και ως εκτατό φιλμ, φιλμ συσκευασίας ή φιλμ παλετοποίησης) αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα στην περιτύλιξη της παλέτας καθώς καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τόσο την ποιότητα περιτύλιξης, δηλαδή την σταθερότητα και την ασφαλή μετακίνηση της παλέτας στην εφοδιαστική αλυσίδα, την παραγωγικότητα της γραμμής περιτύλιξης, καθώς και το κόστος περιτύλιξης, δηλαδή το κόστος φιλμ ανά παλέτα.

Η επιλογή του κατάλληλου stretch film πρέπει να προκύψει μέσα από προσεκτική διερεύνηση των συγκεκριμένων αναγκών της παλετοποίησης. Η εταιρία μας προτείνοντας τον κατάλληλο συνδυασμό μηχανισμού περιτύλιξης και τύπου stretch film, βοηθάει τις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος της περιτύλιξης μέχρι και 80% εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφαλή μετακίνηση του προϊόντος στην εφοδιαστική αλυσίδα.


Γιατί Stretch Film από ΘΕΟΔΩΡΟΥ

  • Άριστη ποιότητα περιτύλιξης με την εγγύηση ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  • Επιλογή κατάλληλου stretch film για την εφαρμογή σας
  • Μείωση κόστους ανά παλέτα μέχρι και 80%
  • Εύρος προϊόντων
  • Παράδοση σε 24 ώρες

Η σύγχρονη τεχνολογία στο stretch film μας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από φιλμ που έχουν τη δυνατότητα pre-stretching (προτάνυσης) μέχρι και 300% ενώ το πάχος τους μπορεί να είναι έως 7 μm. Η ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ διαθέτει όλα τα φιλμ τελευταίας τεχνολογίας τόσο για χειροκίνητες εφαρμογές περιτύλιξης (stretch film χειρός) όσο και για αυτόματες και ημιαυτόματες εφαρμογές (stretch film μηχανής).

 Stretch film μηχανής για αυτόματες και ημιαυτόματες εφαρμογές

Standard Stretch Film (Συμβατικό φιλμ). Διατίθεται σε πάχη από 12μm έως 23μm, έχει μέσο βαθμό εκτατότητας (έως 150%) και χρησιμοποιείται σε μη απαιτητικές εφαρμογές. Είναι κατάλληλο για περιτύλιξη με απλές μηχανές οι οποίες δεν διαθέτουν διάταξη προτάνυσης.

Power Stretch Film με προδιαγραφές υψηλής εκτατότητας. Διατίθεται σε πάχη από 12μm έως 23μm και είναι κατάλληλο για μηχανές περιτύλιξης με διάταξη προτάνυσης που μπορούν να εκμεταλλευτούν τον βαθμό εκτατότητάς τους ο οποίος ποικίλλει από 180% έως και 250%. Παρέχει άριστη στήριξη και μεγαλύτερη εξοικονόμηση φιλμ σε σχέση με το συμβατικό φιλμ.

Super Power Stretch Film με προδιαγραφές υπερυψηλής εκτατότητας. Τεχνικό φιλμ πολλαπλών στρώσεων υπερυψηλής εκτατότητας και μεγάλης αντοχής στη διάτρηση. Διατίθεται σε πάχη από 12μm έως και 23μm και είναι κατάλληλο για μηχανές περιτύλιξης με διάταξη υπερυψηλής προτάνυσης. Μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα εκτατότητας (άνω του 300%) παρέχοντας άριστη στήριξη και τη μέγιστη εξοικονόμηση σε υλικό συσκευασίας.

Pre-stretch Film (προτανυσμένο φιλμ) υψηλής απόδοσης. Προτανυσμένο φιλμ που χαρακτηρίζεται από υψηλή δύναμη συγκράτησης, εξαιρετικά χαμηλού πάχους και μεγάλου μήκους, αποτελεί την οικονομικότερη λύση  για απλές εφαρμογές όπου η περιτύλιξη γίνεται με μηχανές που δεν διαθέτουν διάταξη προτάνυσης. Διατίθεται σε πάχη από 6μm έως 9μm.

   
 Stretch film χειρός για χειροκίνητες εφαρμογές

Standard Stretch Film (Συμβατικό φιλμ). Διατίθεται σε ρολλά βάρους 2kg και 3kg και πάχη από 12μm έως 23μm και είναι κατάλληλο για περιτύλιξη με το χέρι.

EcoFriendly Stretch Film (Οικολογικό φιλμ). Φιλμ χειρός χωρίς πυρήνα χαρτονιού. Διατίθεται σε ρολλά βάρους 1.4 kg και πάχη από 12μm έως 23 μm και αποτελεί την οικολογική προσέγγιση στην περιτύλιξη παλετών με το χέρι.

Τεχνικό φιλμ πολλαπλών στρώσεων μεγάλης αντοχής στη διάτρηση. Πολυστρωματικό φιλμ που χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή στη διάτρηση, είναι ιδανικό για χρήση σε κάθε είδος παλέτας. Προσφέρει υπερυψηλή δύναμη συγκράτησης και μεγάλη εξοικονόμηση λόγω μεγάλου μήκους του ρολού. Διατίθεται σε πάχη από 10μm έως 23μm.

Pre-stretch Film (προτανυσμένο φιλμ) υψηλής απόδοσης. Προτανυσμένο φιλμ που χαρακτηρίζεται από υψηλή δύναμη συγκράτησης, εξαιρετικά χαμηλού πάχους και μεγάλου μήκους, αποτελεί την οικονομικότερη λύση για απλές εφαρμογές όπου η περιτύλιξη γίνεται με το χέρι. Διατίθεται σε πάχη από 6μm έως 9μm.


Εάν ενδιαφέρεστε για Stretch film χειρός και μηχανής, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Stretch film χειρός και μηχανής
Ενδιαφέρον για:
Invalid Input
Επιπλέον πληροφορίες:
Λάθος Εισαγωγή. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Όνομα:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Επώνυμο:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Εταιρεία:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Θέση στην εταιρεία:
Invalid Input
Τηλέφωνο:
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
E-mail:(*)
Incorrect email input. Please try again.
Invalid Input
Λάθος εισαγωγή