Δείτε πως η εταιρεία Γιαλούσης Ι. ΕΠΕ αύξησε την παραγωγικότητά της και μείωσε το κόστος με την ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση της συσκευασίας.

 

Δείτε σε αυτό το case study πώς η αυτόματη επικόλληση ετικετών αύξησε την παραγωγικότητα και βοήθησε την εταιρεία Draculi Coffee AE στις εξαγωγές της.

 

Δείτε πώς η HELLENIC FARMS μείωσε το κόστος της και αύξησε την ευελιξία και την παραγωγικότητά της με μια έξυπνη λύση αυτόματης ζύγισης και σήμανσης προϊόντων μεταβλητού βάρους.

 

Δείτε σε αυτό το βίντεο πώς η αυτόματη εκτύπωση κωδικών στη συσκευασία βοήθησε την εταιρεία Γαία Τρόφιμα ΑΒΕΕ στις εξαγωγές της.

 

Δείτε βίντεο από πρόσφατες εφαρμογές ετικετοποίησης που υλοποιήσαμε σε βιομηχανίες τροφίμων και σε μονάδες τυποποίησης αγροτικών προϊόντων.

 

Δείτε πως η αμιγώς εξαγωγική εταιρεία Atlas Tapes ΑΕ μείωσε το κόστος παραγωγής μέσω ενός συστήματος αυτόματης κωδικοποίησης χαρτοκιβωτίων.

 

 

 

Έχετε πολλά προϊόντα και κωδικούς; Παράγετε κατά παραγγελία; Συσκευάζετε σε εύκαμπτα φιλμ;

Αν ναι τότε μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος, χρησιμοποιώντας ένα φιλμ συσκευασίας με προτυπωμένα μόνο να σταθερά στοιχεία και εκτυπώνοντας τα μεταβλητά στοιχεία (ημερομηνίες παραγωγής και λήξης, κωδικό προϊόντος κ.ά.) απευθείας πάνω στο φιλμ.

Δείτε σε αυτό το βίντεο πως η εταιρεία τυποποιημένου έτοιμου φαγητού Eurocatering ΑΕ μείωσε το κόστος συσκευσίας.

 

 

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζουμε την λύση που εφαρμόσαμε στην εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ ΕΠΕ. Πρόκειται για ένα ενιαίο σύστημα για την αυτόματη επικόλληση ετικετών και κωδικοποίηση σε συσκευασίες PET.

 

Κύλιση στην Αρχή