Η εταιρεία ΤΣΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ “COSMETIC”, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή καλλυντικών ιδιωτικής ετικέτας κατά παραγγελία και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων από το στάδιο της ιδέας έως το τελικό προϊόν και τη μαζική παραγωγή του, αναζητούσε μία συνολική και ευέλικτη λύση αυτοματοποίησης στο στάδιο της πρωτογενούς συσκευασίας, όσον αφορά την επικόλληση ετικέτας στα προϊόντα και τη δυναμική κωδικοποίησή τους, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της. Ειδικότερα λόγω της δραστηριότητας παραγωγής των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας η εταιρεία αναζητούσε την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σε θέση να αναλαμβάνει και να φέρνει εις πέρας ευέλικτα και με το μικρότερο δυνατό κόστος, συνεργασίες υψηλών απαιτήσεων με πολλά και διαφορετικά format συσκευασίας τα οποία δεν είναι εφικτό να είναι προκαθορισμένα.

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ, μέλος του Ομίλου Θεοδώρου, ανταποκρινόμενη σε αυτήν την ανάγκη σχεδίασε και υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο και καινοτόμο σύστημα ετικετοποίησης που εξασφαλίζει αύξηση παραγωγικότητας, μείωση κόστους και ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες του πελάτη για ευελιξία στην κωδικοποίηση και επικόλληση ετικέτας στην πρωτογενή συσκευασία.

Δείτε πως η εταιρεία Γιαλούσης Ι. ΕΠΕ αύξησε την παραγωγικότητά της και μείωσε το κόστος με την ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση της συσκευασίας.

 

Δείτε σε αυτό το case study πώς η αυτόματη επικόλληση ετικετών αύξησε την παραγωγικότητα και βοήθησε την εταιρεία Draculi Coffee AE στις εξαγωγές της.

 

Δείτε πώς η HELLENIC FARMS μείωσε το κόστος της και αύξησε την ευελιξία και την παραγωγικότητά της με μια έξυπνη λύση αυτόματης ζύγισης και σήμανσης προϊόντων μεταβλητού βάρους.

 

Δείτε σε αυτό το βίντεο πώς η αυτόματη εκτύπωση κωδικών στη συσκευασία βοήθησε την εταιρεία Γαία Τρόφιμα ΑΒΕΕ στις εξαγωγές της.

 

Δείτε βίντεο από πρόσφατες εφαρμογές ετικετοποίησης που υλοποιήσαμε σε βιομηχανίες τροφίμων και σε μονάδες τυποποίησης αγροτικών προϊόντων.

 

Δείτε πως η αμιγώς εξαγωγική εταιρεία Atlas Tapes ΑΕ μείωσε το κόστος παραγωγής μέσω ενός συστήματος αυτόματης κωδικοποίησης χαρτοκιβωτίων.

 

 

 

Έχετε πολλά προϊόντα και κωδικούς; Παράγετε κατά παραγγελία; Συσκευάζετε σε εύκαμπτα φιλμ;

Αν ναι τότε μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος, χρησιμοποιώντας ένα φιλμ συσκευασίας με προτυπωμένα μόνο να σταθερά στοιχεία και εκτυπώνοντας τα μεταβλητά στοιχεία (ημερομηνίες παραγωγής και λήξης, κωδικό προϊόντος κ.ά.) απευθείας πάνω στο φιλμ.

Δείτε σε αυτό το βίντεο πως η εταιρεία τυποποιημένου έτοιμου φαγητού Eurocatering ΑΕ μείωσε το κόστος συσκευσίας.

 

 

Ο παλιός σας εξοπλισμός έχει αξία!!!

Ο νέος τρόπος απόκτησης εξοπλισμού

Επικοινωνία

Για να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες σε ζητήματα Κωδικοποίησης, Ιχνηλασιμότητας και Διαχείρισης Παραγωγής, καλέστε μας στο 210 6690900 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ακολουθήστε μας:

Κύλιση στην Αρχή