Εντυπωσιακή ήταν για ακόμα μία φορά η παρουσία του Ομίλου Θεοδώρου στη Syskevasia 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Αποθηκεύσεων στην Ελλάδα.

 

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην έκθεση LogiMAT 2016, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου Θεοδώρου στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2015 (7-9 Νοεμβρίου 2015, Metropolitan Expo).

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου Θεοδώρου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων - Ποτών - Μηχανημάτων & Εξοπλισμού DETROP 2015 (26 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου, Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης).

 

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ομίλου Θεοδώρου στην έκθεση Syskevasia 2014, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου στο M.E.C. της Παιανίας.

 

Ο παλιός σας εξοπλισμός έχει αξία!!!

Ο νέος τρόπος απόκτησης εξοπλισμού

Θέσεις Εργασίας

Ο Όμιλος Θεοδώρου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και έχει αρκετές ανοιχτές θέσεις εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Εκδηλώσεις

Εκθέσεις

Technology Days


Πείτε μας τις προτάσεις σας

Ποιά θέματα θα θέλατε να αναδείξουμε σε μελλοντικές εκδηλώσεις μας; Σε ποιόν κλάδο θα θέλατε να αναφέρεται το επόμενο Technology Day για την Κωδικοποίηση και Ιχνηλασιμότητα; Στείλτε μας τις προτάσεις σας συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 210 6690900.

Ακολουθήστε μας:

Κύλιση στην Αρχή