Εντυπωσιακή ήταν για ακόμα μία φορά η παρουσία του Ομίλου Θεοδώρου στη Syskevasia 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Αποθηκεύσεων στην Ελλάδα.

 

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην έκθεση LogiMAT 2016, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου Θεοδώρου στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2015 (7-9 Νοεμβρίου 2015, Metropolitan Expo).

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου Θεοδώρου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων - Ποτών - Μηχανημάτων & Εξοπλισμού DETROP 2015 (26 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου, Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης).

 

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ομίλου Θεοδώρου στην έκθεση Syskevasia 2014, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου στο M.E.C. της Παιανίας.

 

Εκδηλώσεις

Εκθέσεις

Technology Days


Πείτε μας τις προτάσεις σας

Ποιά θέματα θα θέλατε να αναδείξουμε σε μελλοντικές εκδηλώσεις μας; Σε ποιόν κλάδο θα θέλατε να αναφέρεται το επόμενο Technology Day για την Κωδικοποίηση και Ιχνηλασιμότητα; Στείλτε μας τις προτάσεις σας συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 210 6690900.

Ακολουθήστε μας:

Κύλιση στην Αρχή