Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους παρακάτω οίκους:

 

Domino Logo

 

Η εταιρεία Domino, με έδρα το Cambridge Αγγλίας, κατέχει την ηγετική θέση στις τεχνολογίες Inkjet και Laser για την κωδικοποίηση και ταυτοποίηση των προϊόντων και των μονάδων μεταφοράς τους με πληροφορίες όπως ημερομηνίες λήξης, barcodes και δεδομένα ιχνηλασιμότητας. Η Domino έχει ιδρυθεί το 1978, απασχολεί πάνω από 2000 άτομα σε όλο τον κόσμο, διαθέτει δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης σε περισσότερες από 120 χώρες, ενώ επενδύει συνεχώς στην Έρευνα & Ανάπτυξη για κάθετες λύσεις στις Βιομηχανίες Τροφίμων & Ποτών, Φαρμάκων, κτλ.
   
Mettler Toledo Logo

Η Mettler Toledo είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο των οργάνων ακριβείας για επαγγελματική χρήση. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 10.000 υπαλλήλους με πωλήσεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια τον χρόνο.

   
Garvens Logo

Η METTLER TOLEDO GARVENS είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των συστημάτων δυναμικής ζύγισης για βιομηχανίες τροφίμων, φαρμάκων-καλλυντικών, χημικών, μεταφορών και logistics.

   

 

ESPERA Logo

 

Η Espera είναι η εταιρία που το 1959 κατασκεύασε τον πρώτο ζυγό που υπολόγιζε την τιμή του υπό ζύγιση προϊόντος, ενώ λίγο αργότερα εισήγαγε το πρώτο ηλεκτρονικό σύστημα ζύγισης και σήμανσης (weigh price labeler). Εδρεύει στο Duisburg Γερμανίας και κατέχει ηγετική θέση σε συστήματα συσκευασίας με διεθνές δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων βιομηχανικής ζύγισης για προϊόντα και συσκευασίες μεταβλητού βάρους με πολύ μεγάλη εγκατεστημένη βάση διεθνώς. Η συνεργασία της με τη Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ αφορά στη διάθεση και υποστήριξη συστημάτων βιομηχανικής ζύγισης και σήμανσης.
   

 

HERMA Logo

 

Η Herma είναι η εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα τη Νέα Γενιά Ετικετεζών. Πρόκειται για την ηγέτιδα Ευρωπαϊκή εταιρεία στην κατασκευή συστημάτων επικόλλησης ετικετών και αναλωσίμων, με 800 μηχανικούς σε 3 εργοστάσια παραγωγής στην Στουτγάρδη. Το 2006, η Herma είχε συνολικές πωλήσεις αξίας 200.000 εκατομμυρίων ευρώ, με το 53% να προέρχεται από τις εξαγωγές.
   

 

Zebra Logo

 

Η Zebra κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή βιομηχανικών εκτυπωτών τεχνολογίας thermal και thermal transfer. Με το πιο αναγνωρισμένο brand στην βιομηχανία της κωδικοποίησης και με πλήρη γκάμα εκτυπωτών (σταθερής θέσης και φορητών), οι λύσεις της Zebra χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, διευκολύνοντας τις διαδικασίες και ενισχύνοντας την παραγωγικότητα και την ασφάλεια.
   

 

TSC Logo

 

Η TSC είναι ένα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εκτυπωτών barcode παγκοσμίως, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα εκτυπωτών barcode σε ανταγωνιστικές τιμές. Με παραγωγή μεγαλύτερη των 200.000 εκτυπωτών ετησίως, καλύπτει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για καινοτόμα προϊόντα θερμικής εκτύπωσης ετικετών.
   

 

Robopac Logo

 

Η Robopac μέλος του Ομίλου Aetna, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα περιτύλιξης με stretch film, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις αυτόματης και ημιαυτόματης περιτύλιξης παλέτας με stretch film, διαμόρφωσης και σφράγισης χαρτοκιβωτίων και διαμόρφωσης θερμοσυρρικνούμενων πολυσυσκευασιών.
   

 

Trojanlabel Logo

 

Η TrojanLabel Δανίας εξειδικεύεται στους ψηφιακούς compact έγχρωμους εκτυπωτές ετικετών. Οι εκτυπωτές TrojanLabel χρησιμοποιούν την καινοτόμο τεχνολογία MEMJET και χαρακτηρίζονται από λογικό κόστος αγοράς, οικονομική και ταχύτατη εκτύπωση σε οποιοδήποτε υλικό ετικέτας και εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης.
   

 

Nicelabel Logo

 

Η Nicelabel είναι η κορυφαία εταιρία παροχής λύσεων σχεδίασης ετικέτας. Τα προϊόντα της Nicelabel δίνουν προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις εξαλείφοντας τα λάθη εκτύπωσης και τις διακοπές λειτουργίας.
   

 

Extreme Networks Logo

 

Η Extreme Networks είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής λύσεων ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης βοηθώντας τις επιχειρήσεις να πετύχουν ισχυρότερη σύνδεση με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους τους.