Η επιλογή του κατάλληλου μελανιού για την εφαρμογή σας είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του βιομηχανικού εκτυπωτή. Κι αυτό γιατί η μελάνη επηρεάζει τόσο την ποιότητα του μηνύματος εκτύπωσης όσο και την απόδοση του ίδιου του εκτυπωτή.

H Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ παρέχει μια ευρεία γκάμα μελανιών για τους βιομηχανικούς εκτυπωτές εκτόξευσης μελάνης Domino και Markem, προσφέροντας:

Αξιοπιστία και ποιότητα
Τα μελάνια που διαθέτουμε παράγονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου και έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να μεγιστοποιούν την απόδοση των εκτυπωτών και να διερύνουν τη διάρκεια ζωής τους.

Ευρεία γκάμα εφαρμογών
Τα μελάνια που διαθέτουμε έχουν εφαρμογή τόσο σε επιφάνειες συσκευασιών (πλαστικές, μεταλλικές, χάρτινες, γυάλινες, πορώδη χαρτοκιβώτια, κτλ) όσο και κατευθείαν πάνω στα προϊόντα. Επιπλέον, διατίθονται υψηλής ποιότητας μελάνια για ειδικές εφαρμογές (UV, food-grade , κτλ).

Άμεσες παραδόσεις
Η εταιρεία μας, εφαρμόζοντας σύστημα ποιότητας (ISO 9001:2000) για όλο το φάσμα των διαδικασιών της, έχει στόχο την εκτέλεση κάθε παραγγελίας μελανιών μέσα σε 24 ώρες.

Για να μας ζήτησετε προσφορά, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Εξειδικευμένο προσωπικό από την ομάδα των αναλωσίμων θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6690900.

Φόρμα επικοινωνίας

Παρακαλώ επιλέξτε
Λάθος Εισαγωγή. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας.
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λάθος εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Λάθος εισαγωγή.