Παραδίδοντας την εμπειρία Industry 4.0

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ ανακοινώνει το νέο της πρόγραμμα GO-FOR.SERVICES. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πακέτο υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας που εμπίπτει στη λογική Equipment-As-a-Service. Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται στις εταιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν τη χρήση υπηρεσιών για τη μείωση του συνολικού κόστους απόκτησης και χρήσης του εξοπλισμού τους, την αύξηση της ρευστότητας, της ευελιξίας και γενικά την απόκτηση συγκριτικού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Το πρόγραμμα GO-FOR.SERVICES συνδυάζεται με τις νέες τεχνολογίες του CONNECTED AUTOMATION της Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ που διευκολύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των βιομηχανικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας, στα πλαίσια του Industry 4.0.

Το νέο πακέτο περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών όπως συμφωνητικά επέκτασης εγγύησης, συμβάσεις βραχύχρονης ή μακρόχρονης ενοικίασης εξοπλισμού και εξειδικευμένες συμφωνίες πληρωμής ανάλογα με τη χρήση (Pay per Use).

Στο πρόγραμμα συμμετέχει σχεδόν το σύνολο του εξοπλισμού και των συστημάτων του Ομίλου Θεοδώρου, από STAND ALONE εξοπλισμό συσκευασίας και διαχείρισης δεδομένων μέχρι τα πιο σύνθετα συστήματα ρομποτικής, end-of-line automation, συστήματα διαχείρισης παραγωγής & ιχνηλασιμότητας, αυτοματοποίησης βιομηχανικής συσκευασίας και αποθηκών, κλπ.

Η Διοίκηση των επιχειρήσεων του ομίλου Θεοδώρου στα πλαίσια εφαρμογής κανόνων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και της ευαισθητοποίησής της για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά με θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό COVID-19, κρίνει σκόπιμο να ενημερώσει τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της ότι ενημερώνεται διαρκώς από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19 και τους συναρμόδιους φορείς εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις οδηγίες των προχώρησε στην λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των εργαζομένων της, με στόχο την προφύλαξή τους και την συμβολή στη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις του ομίλου Θεοδώρου προβαίνουν:

  • Σε καθημερινούς σχολαστικούς καθαρισμούς των συνολικών εγκαταστάσεών τους
  • Σε καθημερινούς καθαρισμούς των επαγγελματικών οχημάτων τους
  • Στην έκδοση των σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό βάσει των κατευθύνσεων που έλαβαν από τον ΕΟΔΥ, προς όλους τους εργαζόμενους των
  • Σε εφοδιασμό των εγκαταστάσεών τους με απολυμαντικά υγρά, τα οποία διατίθενται σε κάθε χώρο των επιχειρήσεων, αλλά και στα των επαγγελματικά οχήματά των
  • Σε προσεκτική εξέταση κάθε προγραμματισμένου επαγγελματικού ταξιδιού των στελεχών των εκτός Ελλάδας και προβαίνουν σε ακυρώσεις στις περιπτώσεις που κρίνεται πιθανή η αυξημένη έκθεσή των στον COVID-19
  • Στην ακύρωση κάθε επαγγελματικής συνάντησης, εκπαίδευσης προσωπικού, εταιρική παρουσίασης με συνάθροιση άνω των 7 ατόμων.
 

Ο όμιλος Θεοδώρου έδωσε δυναμικό παρών στην 1η έκθεση, αποκλειστικά στοχευμένη στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, FoodTech 2019 η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 14 Οκτωβρίου έχοντας προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και και το εξωτερικό.

 

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετείχε δυναμικά στην 28η διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού & συσκευασίας, Detrop 2019 από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του ομίλου Θεοδώρου στην 16η διεθνή έκθεση συσκευασίας μηχανημάτων εκτυπώσεων & Logistics, Syskevasia 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

 

Τα νέα συστήματα της Espera θέτουν νέα υψηλά πρότυπα στις τεχνολογίες ζύγισης και σήμανσης σε προϊόντα μεταβλητού βάρους (κρέας, πουλερικά, τυροκομικά, ψάρια, θαλασσινά, αγροτικά προϊόντα κλπ).

 

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετείχε στο συνέδριο Logi.C 2018 το οποίο διοργανώθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά από τη o.mind Creatives.

 

Το Digital Manufacturing αποτελεί πλέον μία προσιτή πραγματικότητα και για την ελληνική μεταποιητική βιομηχανία.

 

Δυναμική ήταν η παρουσία του Ομίλου Θεοδώρου στην 5η διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών Food Expo 2018.

 

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετείχε στην έκθεση Xenia 2017 στο Metropolitan Expo, στις 25-27 Νοεμβρίου.

 

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017 που διεξήχθη από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

 

Το νέο μας πρόγραμμα

Θέσεις Εργασίας

Ο Όμιλος Θεοδώρου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και έχει αρκετές ανοιχτές θέσεις εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας:

Κύλιση στην Αρχή