Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017 που διεξήχθη από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

 

Καλωσήρθατε στη νέα έκδοση του myFactory news. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στην αυτοματοποίηση της συσκευασίας και της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ραγδαίες, ενώ παράλληλα ο χρόνος που μπορούν να διαθέσουν οι αναγνώστες μας για να ενημερωθούν είναι όλο και λιγότερος.

 

Με ευχαρίστηση σας γνωρίζουμε ότι η Θεοδώρου ανέλαβε την αντιπροσώπευση των μηχανών γραφείου Brother για την Ελλάδα.

 

Με μεγάλη μας χαρά, σας ενημερώνουμε ότι ισχύει ειδική έκπτωση στις original κεφαλές Zebra για τα μέλη του PrinterCare.

 

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετείχε δυναμικά στην 26η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων - Ποτών – Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας Detrop 2017 (3-6 Μαρτίου, Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης).

 

Ο Όμιλος Θεοδώρου, ως επίσημος διανομέας της Zebra για την Ελλάδα, δημιούργησε την καινοτόμο υπηρεσία PrinterCare.

 

Εντυπωσιακή ήταν για ακόμα μία φορά η παρουσία του Ομίλου Θεοδώρου στη Syskevasia 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Αποθηκεύσεων στην Ελλάδα.

 

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετείχε στο 1ο Industrial Automation Conference, το οποίο διοργάνωσε η Boussias Communications στις 7 Απριλίου 2016.

 

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην έκθεση LogiMAT 2016, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

 

H ESPERA, πρωτοπόρος στη βιομηχανική ζύγιση, παρουσίασε τη νέα γενιά λύσεων ζύγισης και επικόλλησης ετικέτας (Weigh-Price-Labelling) σε συσκευασίες μεταβλητού βάρους.

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου Θεοδώρου στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2015 (7-9 Νοεμβρίου 2015, Metropolitan Expo).

 

right banner syskevasia site

Ακολουθήστε μας:

Κύλιση στην Αρχή