Στη διάθεση της βιομηχανίας υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία ζυγών σε μεγάλο εύρος τιμών και προδιαγραφών. Όταν έρθει η στιγμή να επιλέξουμε τον κατάλληλο ζυγό για τη βιομηχανική εφαρμογή μας θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω 6 κριτήρια:

  1. Ακρίβεια ζύγισης (δεν πρέπει να συγχέεται με την υποδιαίρεση της ψηφιακής ένδειξης)
  2. Ταχύτητα σταθεροποίησης ένδειξης
  3. Περιβάλλον λειτουργίας (απαιτήσεις για αντιμικροβιακή κατασκευή, πλύσιμο με μάνικα, προστασία από σκόνη, ειδικές συνθήκες φόρτισης, αντιεκρηκτική προστασία, κλπ.)
  4. Προστασία των ζυγιστικών κελιών (από υπερφορτώσεις, κακή τοποθέτηση φορτίων, κλπ.)
  5. Διασύνδεση (συνεργασία με άλλα συστήματα, κλπ.)
  6. Δυνατότητα διακρίβωσης

Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στη βιομηχανική ζύγιση έχοντας πολυάριθμες εγκαταστάσεις σε βιομηχανίες κάθε τύπου και σε επιχειρήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας. Είτε πρόκειται για έναν απλό ζυγό, είτε γεφυροπλάστιγγα, είτε σύστημα ζύγισης εντεταγμένο σε σύστημα συνδεδεμένου αυτοματισμού Industry 4.0, είτε σύστημα αυτοματισμού της εφοδιαστικής αλυσίδας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο ζυγό.

Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να μας τηλεφωνήσετε στο 210 6690900.

Φόρμα επικοινωνίας

Invalid Input
Λάθος Εισαγωγή. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input