Η Ζήνων παρέδωσε 25 νέα συστήματα ρομποτικής συσκευασίας

Η αυτοματοποίηση της συσκευασίας με ρομποτικά συστήματα αποτελεί βασική ανάγκη κάθε βιομηχανικής μονάδας. Ειδικά στην εποχή της πανδημίας η ανάγκη αυτή έγινε πιο επιτακτική. Στα κλασικά οφέλη της ρομποτικής συσκευασίας (μείωση κόστους, ευελιξία, παραγωγικότητα, κλπ.) προστέθηκε και η ανάγκη για καλύτερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων και η ελαχιστοποίηση της πιθανότητας επιμόλυνσης στους χώρους παραγωγής.

Η Ζήνων Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ δραστηριοποιείται στη ρομποτική συσκευασία από το 1985 έχοντας εγκαταστήσει περισσότερα από 200 συστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το τελευταίο διάστημα η Ζήνων εγκατέστησε περισσότερα από 25 ρομποτικά συστήματα συσκευασίας σε ελληνικές βιομηχανίες αλλά και σε Ηνωμένο Βασίλειο, Σαουδική Αραβία, Κύπρο και Μάλτα.

Μία σημαντική καινοτομία, που εισήγαγε η Ζήνων, είναι η ενσωμάτωση του ψηφιακού διασυνδεδεμένου αυτοματισμού στα συστήματα της σύμφωνα και με τις επιταγές της νέας βιομηχανικής επανάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες της Ζήνων δεν είναι πια μόνο οι μεγάλες βιομηχανίες αλλά σιγά σιγά και οι μικρομεσαίες βιομηχανίες, οι οποίες αρχίζουν να εγκαθιστούν ρομποτικά συστήματα εκμεταλλευόμενες το μειωμένο κόστος των νέων τυποποιημένων συστημάτων της Ζήνων.

Η Ζήνων είναι μέλος του ομίλου Θεοδώρου από το 2009.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα νέα συστήματα ρομποτικής συσκευασίας της Ζήνων, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Φόρμα επικοινωνίας
Ενδιαφέρον για:
Invalid Input
Επιπλέον πληροφορίες:
Λάθος Εισαγωγή. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Όνομα:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Επώνυμο:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Εταιρεία:(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Θέση στην εταιρεία:
Invalid Input
Τηλέφωνο:
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
E-mail:(*)
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ