Τι είναι το RSS;
 
Το RSS είναι ένας έξυπνος τρόπος για για να λαμβάνετε πληροφορίες από μια ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται να μπαίνετε στη διαδικασία συχνών επισκέψεων και αναζήτησης των πληροφοριών αυτών από την σελίδα. Με την δωρεάν συνδρομή σας στην RSS υπηρεσία, όλες οι πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν έρχονται στον υπολογιστή σας αυτόματα με την ανανέωση του περιεχομένου της σελίδας.
 
Τι κερδίζω από την συνδρομή μου στο RSS του theodorou.gr;
 
Με την συνδρομή σας στο RSS στο theodorou.gr, έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε όλα τα νέα μας την στιγμή που ανανεώνονται. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενημερώνεστε τακτικά για τα εξής:
 
- Νέα προϊόντα, εφαρμογές, videos και άρθρα μας
- Νέα Technology Days και συμμετοχές μας σε Εκθέσεις
- Νέα τεύχη του e-newsletter της Βιομηχανίας 'myFactory News'
 
Πώς μπορώ να κάνω χρήση του RSS;
 
H χρήση του RSS μπορεί να γίνει είτε μέσω του browser σας είτε μέσω προγράμματος ανάγνωσης δημοσιευμάτων (RSS reader / aggregator). Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα ειδικό λογισμικό στο οποίο προσθέτετε τις σελίδες RSS που σας ενδιαφέρουν και αυτό με τη σειρά του ελέγχει τις σελίδες αυτές και σας ενημερώνει διαρκώς για οτιδήποτε νέο. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με Feed Aggregators εδώ.

right banner syskevasia site

Εγγραφείτε στο RSS της Θεοδώρου

Το RSS Κανάλι της Θεοδώρου Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ με Όλα τα Νέα για Κωδικοποίηση & Ιχνηλασιμότητα Προϊόντων.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να δείτε τα RSS Feeds στον φυλλομετρητή σας. Εναλλακτικά, κάντε δεξί κλικ, επιλέξτε από το αναδυόμενο μενού "Αντιγραφή συντόμευσης (Copy Shortcut)" και στη συνέχεια επικολλήστε τη συντόμευση στο πεδίο διεύθυνσης του προγράμματος ανάγνωσης ειδήσεων που χρησιμοποιείτε.

Θέσεις Εργασίας

Ο Όμιλος Θεοδώρου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και έχει αρκετές ανοιχτές θέσεις εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας:

Κύλιση στην Αρχή